aerodynamica onbekend bij automotiveNL

Afgelopen maanden zijn de verschillende sectoren aan de slag gegaan om hun desbetreffende Innovatiecontracten vorm te geven mits een roadmap. De automotive sector heeft een roadmap geschreven; deze kan men terugvinden via onderstaande link.

http://www.htsm.nl/Innovatiecontract/Automotive

De trekker binnen het bedrijfsleven is AutomotiveNL (bundeling van Nederlandse automotive bedrijven en organisaties) onder leiding van Anton Wolthuis van HTAS.
Als men de roadmap op de website doorleest kan men lezen dat aerodynamica helemaal niet voorkomt in dit document terwijl aerodynamische weerstand net een grote bijdrage geeft aan het totale energieverbruik van, bijvoorbeeld, vrachtauto’s.
De werkgroep PART blijft benadrukken dat dit onderwerp niet mag ontbreken in de automotive roadmap.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>